Home > Nieuws > Tweede aanvraagronde IPS onderzoeksregeling UWV

Tweede aanvraagronde IPS onderzoeksregeling UWV

24 april 2017

Voor 15 mei 2017 moeten ggz-instellingen hun nieuwe aanvraag indienen bij UWV  in het kader van de IPS onderzoeksregeling voor de periode 1-7-2017 tot 1-1-2018. De subsidie wordt halfjaarlijks verleend. De reden hiervan is dat u tweemaal per jaar subsidie kunt aanvragen. Zie bijgaand de link naar de UWV website

https://www.uwv.nl/zakelijk/actueel/uwv-en-ggz-werken-samen-in-onderzoeksubsidieregeling-voor-ggz-clienten.aspx

Bij  de aanvraag dient de ggz-instelling diverse documenten te overleggen zoals een verslag van een modeltrouwmeting (IPS-A) die niet ouder is dan twee jaar of een eerste of tweede verklaring Implementatietraject IPS gestart. Deze documenten worden door Kenniscentrum Phrenos afgegeven. Indien u een eerste of tweede verklaring vanuit Phrenos nodig heeft voor een aanvraag, neemt u dan contact op met Tinka Verweij (tverweij@kcphrenos.nl).  Indien u een geldig verslag heeft van een modeltrouwmeting (IPS-A), dan kunt u dit verslag meesturen bij de aanvraag.

Het is tevens van belang dat de trajecten die zijn toegekend bij de eerste aanvraagronde (1 januari 2017 tot en met 1 juli 2017) voor 15 mei ook zijn ingediend en geeffectueerd bij UWV. Dit werd duidelijk tijdens de Evaluatiebijeenkomst subsidieonderzoek IPS van UWV op 20 april 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

57 − = 47