Home > Nieuws > Tranzo Zorgsalon ‘Maatwerk voor een inclusieve arbeidsmarkt’

Tranzo Zorgsalon ‘Maatwerk voor een inclusieve arbeidsmarkt’

13 november 2020

Op 10 december 2020 15.00 uur vindt online de Tranzo Zorgsalon ‘Maatwerk voor een inclusieve arbeidsmarkt’ plaats.

Vertrouwen, aandacht en maatwerk, werkt dat voor de meest kansarmen op de arbeidsmarkt? En welk ingrediënt van het medicijn draagt het meest bij aan het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt?
Tijdens deze online Zorgsalon willen we hierover met elkaar van gedachten wisselen. Vier sprekers geven een inspirerende bijdrage vanuit verschillende invalshoeken: feiten en cijfers, persoonlijke ervaringen en een succesvolle aanpak in de praktijk.

Van oktober 2017 tot en met december 2019 heeft Tranzo, Tilburg University samen met de gemeente Tilburg het Vertrouwensexperiment uitgevoerd. De gemeente Tilburg deed net als 10 andere gemeenten mee aan dit landelijke experiment in de Participatiewet. Ruud Muffels en Roland Blonk bespreken dit onderzoek. Wannes van der Grinten was een van de coaches tijdens het experiment en neemt u mee in wat dit experiment de coaches en consulenten van de gemeente Tilburg heeft gebracht. Jolan Lambregts is ervaringsdeskundige, zij deed mee aan het experiment en vertelt over de veranderingen in haar situatie door het experiment.

Meer informatie en aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 49 = 56