Home > Nieuws > Nieuwe ronde UWV Onderzoeksubsidieregeling IPS

Nieuwe ronde UWV Onderzoeksubsidieregeling IPS

29 september 2017

Voor 15 november 2017 moeten ggz-instellingen hun nieuwe aanvraag indienen bij UWV  in het kader van de IPS onderzoeksubsidieregeling voor de periode 1-1-2018 tot 1-7-2018. De subsidie wordt halfjaarlijks verleend. De reden hiervan is dat u tweemaal per jaar subsidie kunt aanvragen. Zie bijgaand de link naar de UWV website:

https://www.uwv.nl/zakelijk/leveranciers/re-integratiedienstverlening/ik-wil-dienstverlening-voor-re-integratie-aanbieden/detail/onderzoeksubsidieregeling-individuele-plaatsing-en-steun-ips

Bij  de aanvraag dient de ggz-instelling diverse documenten te overleggen zoals een verslag van een modeltrouwmeting (IPS-A) die niet ouder is dan twee jaar of een eerste of tweede verklaring Implementatietraject IPS gestart. Deze documenten worden door Kenniscentrum Phrenos afgegeven. Indien u een eerste of tweede verklaring vanuit Phrenos nodig heeft voor een aanvraag, neemt u dan contact op met Tinka Verweij (tverweij@kcphrenos.nl).  Indien u een geldig verslag heeft van een modeltrouwmeting (IPS-A),  kunt u dit verslag meesturen bij de aanvraag.

Het is tevens van belang dat de trajecten die zijn toegekend bij de eerdere aanvraagronde ook zijn ingediend en geeffectueerd bij UWV.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

94 − 87 =