Home > Nieuws > IPS platform goed bezocht

IPS platform goed bezocht

18 mei 2017

De apps

Op 12 mei was er weer een goedbezocht IPS Platform. Op de agenda stond onder andere een aantal praktische zaken rond IPS.  Zo werden twee apps gepresenteerd die ontwikkeld zijn en gebruikt kunnen worden. Het gaat om de IPS-app die je op deze website kunt vinden. Na enige kinderziektes is die ge-updatet en klaar voor gebruik.  De tweede app is de vertaling van de app voor het bijhouden van werkgeverscontacten, die Sarah Swanson tijdens haar bezoek aan Nederland op op 14 februari getoond heeft tijdens de IPS-bijeenkomst over outcome data in Utrecht.

Brief aan UWV en SZ

Daarnaast was een belangrijk  onderdeel de stand van zaken rond plannen voor meer en betere samenwerking tussen gemeenten en ggz-instellingen op het gebied van arbeidsmarktparticipatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Op de agenda stond ook de brief van een aantal ggz-instellingen aan UWV en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over gesignaleerde knelpunten in bekostiging van IPS.

Tot slot werd er aandacht besteed aan het bijhouden van outcome data rond IPS en het aanleveren van deze data bij Phrenos.

Volgende IPS platform

Op 3 november is er van 10.00 tot 12.30 weer een IPS platform. Mis het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 2 =