Home > Nieuws > IPS Kick-off bij Kien VIP in Leeuwarden

IPS Kick-off bij Kien VIP in Leeuwarden

27 januari 2022

Op maandag 24 januari vond bij Kien Vip in Leeuwarden de Kick-off plaats van IPS. De aftrap van de Kick-off werd verricht door Nynke Boonstra, directeur zorg bij Kien Vip.

Implementatie IPS sluit goed aan bij doelgroep

Nynke Boonstra gaf vanuit Kien Vip een korte presentatie over de behandeling die zij bieden aan jongeren en volwassenen na een psychose in de provincie Friesland. Veel mensen die worden behandeld vanuit Kien hebben ook vaak een wens om betaald te werken of deel te nemen aan een reguliere opleiding. Het implementeren van IPS binnen de organisatie past daardoor goed binnen de werkwijze van de organisatie.

Door de Coronamaatregelen was er een (kleine) afvaardiging aanwezig vanuit Kien Vip, UWV en het re-integratiebedrijf Stam. Na de introductie van Nynke gaf Cris Bergmans een korte toelichting op het IPS-model en de implementatie binnen Kien Vip. Ten slotte was er een presentatie van Bianca Geertsema, IPS-trajectbegeleider bij Kien Vip. In de presentatie werden ook twee filmpjes getoond van cliënten die door Bianca en een collega naar werk toe worden ondersteund.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =