Home > Agenda > Middagsymposium IPS

Middagsymposium IPS

12 maart 2018

Individuele Plaatsing en Steun (IPS) biedt mensen met een (ernstige) psychische aandoening het perspectief om een studie af te maken, een reguliere baan te krijgen én te behouden. Deze bewezen effectieve methode wint aan populariteit en biedt langdurige ondersteuning om maximale resultaten te behalen. De methodiek leert u mensen met een psychische aandoening te begeleiden zodat zij de regie over moeilijke situaties binnen hun opleiding of baan terugkrijgen en makkelijker re-integreren in het reguliere studie- of werkveld.

Dit middagsymposium informeert o.a. over de aanpak, resultaten op korte en langere termijn en ontwikkelingen binnen IPS. Alle kanten worden uitgebreid belicht zodat u leert hoe u deze methode zelf inzet en effectief te werk gaat.
Het programma van sprekers op dit middagsymposium bestaat uit een gevarieerde samenstelling van drie professionals die zich op ontwikkelingen binnen IPS en herstel en re-integratie richten. Sprekers zijn Cris Bergmans (socioloog en stafmedewerker IPS: Kenniscentrum Phrenos), Debby Kamstra (inhoudelijk coördinator en aanjager IPS, Arkin en IPS trainer, Phrenos)

 

http://www.120318.logacom.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 5 =