Home > Agenda > Helden van de Wijk: Maatschappelijk herstel

Helden van de Wijk: Maatschappelijk herstel

31 oktober 2017

Op dinsdag 31 oktober organiseert Resilience+ in samenwerking met Kenniscentrum Phrenos en vele andere partners de tweede editie van Helden van de Wijk (HVDW).

Maatschappelijk herstel

In het programma is een reeks lezingen opgenomen over werk: onder andere over IPS in de RIBW, samenwerking met UWV, samenwerking in het sociale domein, toepassing van IPS in de ggz. Ook CORAL, en IPS en opleiding staan op de rol.

Een aanrader dus!

Wat kun je verwachten?

Helden van de Wijk vindt dit jaar plaats aan de Wilhelminapier in het centrum van Rotterdam. Vanuit LantarenVenster kun je een kijkje in de keuken nemen van succesvolle of veelbelovende personen en/of projecten. Naast een traditioneel binnenprogramma, nodigen we je ook uit om een bezoekje te brengen aan projecten in de nabijheid van het stadscentrum van Rotterdam. Fietsen staan voor je klaar.
Tijdens HVDW 2017 kun je projecten verwachten die gericht zijn op vernieuwende vormen van werken, wonen, opleiding en scholing, samenwerken in de wijk, relaties, re-integratie, destigmatisering enzovoort. Het binnen- en buitenprogramma is te vinden op www.resilienceplus.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

67 + = 70