Home > Agenda > Sarah Swanson gastspreker op extra IPS-platformbijeenkomst

Sarah Swanson gastspreker op extra IPS-platformbijeenkomst

14 februari 2017

Sarah Swanson, hoofd trainer van het IPS Employment Center (Rockville Institute, Westat), is in februari een paar dagen te gast bij Kenniscentrum Phrenos en we maken graag gebruik van deze gelegenheid om deze bijeenkomst te organiseren.

Gastspreker

Sarah Swanson is nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van IPS in de V.S. en onder andere mede auteur van een handboek rond de implementatie van IPS en de uitvoer van IPS modeltrouwmetingen. Daarnaast is ze (mede) auteur van veel andere publicaties over IPS. Sarah zal op 14 februari ingaan op het belang en gebruik van IPS outcome data en de verschillende apps die in de Verenigde Staten gebruikt worden in het kader van IPS.

Mocht u willen komen dan kunt u zich aanmelden door te mailen naar Tinka Verweij, tverweij@kcphrenos.nl.
Als u vragen voor Sarah heeft over specifieke onderwerpen m.b.t. IPS dan vragen we die aan ons door te geven vóór 27 januari. We zullen aan Sarah vragen of zij hier op in wil gaan tijdens de bijeenkomst.

De bijeenkomst is interessant voor IPS trajectbegeleiders en IPS teamcoördinatoren, en eventueel andere belangstellenden.

Datum: 14 februari
Tijd: 15.00-17.00 uur
Locatie: Astare, Lange Nieuwstraat 10 te Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 2 = 8