Home > Agenda > Estafettebijeenkomst Regionale samenwerking GGZ – Werk en Inkomen

Estafettebijeenkomst Regionale samenwerking GGZ – Werk en Inkomen

08 februari 2018

 

De Programmaraad (waarin UWV, VNG, Divosa en Cedris samenwerken) organiseert op 8 februari samen met GGZ Nederland en het ministerie van SZW het vervolg op de estafettebijeenkomst van 23 november jl. over de regionale samenwerking GGZ – Werk & Inkomen.

Donderdag 8 februari 2018,
Kasteel Woerden in Woerden

Alle contactpersonen en projectleiders die in het kader van de financiële Impuls ‘Stimulering regionale samenwerking GGZ en Werk & Inkomen’ een samenwerkingsplan hebben ingediend en de aanwezigen van de bijeenkomst op 23 november, nodigen wij van harte voor deze bijeenkomst uit. Ook de regio’s die geen plan hebben ingediend en de regionale samenwerking willen verbeteren, zijn van harte welkom.
Doel is u op inspirerende wijze met elkaar in contact te brengen en kennis met elkaar te delen. De ingevulde evaluatie van 23 november en de meest genoemde onderwerpen in de ingediende plannen zijn leidend geweest in het opstellen van het programma.
U kunt tot donderdag 1 februari een keuze maken uit het aanbod van 6 sessies. Let wel: per sessie kunnen maximaal 30 personen deelnemen. Maak dus snel een keuze via deze link. U leest hier de uitnodiging en de toelichting per sessie.

Programma

09.00 – 09.30 Inloop met koffie/thee
09.30 – 09.50 Opening – welkom – en korte terugblik
• Opening programma
• Aanbieding boek IPS werkt van Jaap van Weeghel en Harry Michon aan Erik Dannenberg, voorzitter Divosa
10.00 – 11.30  Ronde 1 – keuze uit 3 sessies
Sessie 1: Nieuwe privacywetgeving, wat betekent dit voor de samenwerking tussen GGZ en W&I?
Sessie 2: ‘Waarderend verkennen’ voor succesvolle samenwerking
Sessie 3: Aan het werk met de IPS-methodiek
11.30 – 12.30  Pauze

12.30 – 14.00 Ronde 2 – keuze uit 3 sessies

Sessie 4: In gesprek met ervaringsdeskundigen
Sessie 5: Krachten bundelen bij de werkgeversdienstverlening
Sessie 6: Over samenwerken en meer
14.10 – 15.00 Plenair
• 14.10 – 14.30 Stand van zaken projecten door Zinziz
In 31 regio’s wordt hard gewerkt aan de samenwerking Werk & Inkomen en GGZ om mensen met psychische klachten te ondersteunen in hun arbeidsparticipatie. Maar hoe wordt dat eigenlijk aangepakt? Hoe zien de plannen er uit en welke cruciale succesfactoren, afbreukrisico’s en randvoorwaarden worden gesignaleerd? Welke landelijke trends zien we? We nemen u in een korte presentatie mee in een analyse van alle plannen en we koppelen de eerste resultaten terug van de digitale enquête die we hebben uitgezet bij de projectleiders.
• 14.30 – 15.00  Afsluiting met terugkoppeling van de opbrengst uit deelsessies  ronde 1 en ronde 2
15.00 – 16.00  Borrel

Datum en locatie

De estafettebijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 februari in Kasteel Woerden, Kasteel 3, 3441 BZ in Woerden. Voor een routebeschrijving naar de locatie verwijs ik u naar https://kasteelwoerden.nl/contact/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + = 21